LOTERIA BONURILOR FISCALE: Peste 170 de tranzacţii cu carduri Visa şi circa 300 cu MasterCard şi Maestro, eligibile după extragerea de duminică

Deţinătorii de carduri Visa au efectuat 172 de tranzacţii pe 16 septembrie, cu valori cuprinse între 274 şi 274,99 lei fiecare, fiind eligibili pentru a câştiga unul dintre cele 100 de premii acordate la Loteria fiscală, dacă au păstrat bonurile de cumpărături. Totodată, posesorii de carduri MasterCard şi Maestro au realizat, în aceeaşi zi, 297 de plăţi cu valori între 274 de lei şi 274,99 lei.

4500 afișări
Imaginea articolului LOTERIA BONURILOR FISCALE: Peste 170 de tranzacţii cu carduri Visa şi circa 300 cu MasterCard şi Maestro, eligibile după extragerea de duminică

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Peste 170 de tranzacţii cu carduri Visa şi circa 300 cu MasterCard şi Maestro, eligibile după extragerea de duminică

Cele mai multe tranzacţii cu carduri MasterCard şi Maestro au fost efectuate în Bucureşti, Constanţa, Iaşi, Cluj-Napoca sau Timişoara, astfel că se pot califica la premiile Loteriei fiscale, cu prezentarea bonurilor.

Totodată, plăţi cu aceste valori au fost înregistrate în Brăila, Sighişoara sau Turnu Severin.

Bonurile în valoare de 274 lei emise pe 16 septembrie au ieşit câştigătoare la extragerea de duminică a Loteriei bonurile fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul MFP, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

Dacă vor fi depuse cereri pentru mai mult de 100 de bonuri câştigătoare, va fi efectuată la o dată ulterior anunţată o nouă extragere, pentru desemnarea a maxim 100 de câştigători.

Extragerea a vizat bonurile emise în luna septembrie.

Depunerea cererilor de revendicare se realizează începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile, prin depunerea în original a bonului fiscal câştigător, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat.

Fiecare unitate teritorială ANAF, la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie, va elibera o copie a acestora cu menţiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici