Luptă unu la unu, cu final neaşteptat. Un urs l-a atacat pe vânător, pe un fond de vânătoare din Argeş

Un vânător a fost atacat de un urs, duminică, pe un fond de vânătoare din judeţul Argeş. Bărbatul de 36 de ani a suferit mai multe răni la cap şi la picioare, fiind dus la Spitalul din Curtea de Argeş, de unde va fi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

41210 afișări
Imaginea articolului Luptă unu la unu, cu final neaşteptat. Un urs l-a atacat pe vânător, pe un fond de vânătoare din Argeş

Luptă unu la unu cu final neaşteptat. Un urs l-a atacat pe vânător, pe un fond de vânătoare din Argeş

Şeful Ambulanţei Argeş, Marian Hiru, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că echipajele medicale au fost solicitate în comuna Muşăteşti, unde un bărbat care se afla la vânătoare a fost atacat de un urs.

Incidentul s-a petrecut pe un fond de vânătoare se pare privat, din zona Costeşti.

Vânătorul, în vârstă de 36 de ani, a fost muşcat de cap şi picioare.

”Bărbatul are plăgi muşcate la nivelul craniului şi picioarele şi o fractură la antebraţ. Sunt leziuni care nu-i pun în pericol funcţiile vitale”, a declarat Hiru.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Curtea de Argeş, de unde va fi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici