Video MAI: 45 de persoane, evacuate noaptea trecută, în urma inundaţiilor / Zonele cu întreruperi în alimentarea cu energie electrică

Angajaţii MAI au intervenit, noaptea trecută, pentru salvarea/evacuarea a 45 persoane, anunţă Ministerul Afacerilor Interne, care precizează că, în acest moment, traficul rutier este afectat pe cinci drumuri naţionale şi 13 drumuri judeţene.

203 afișări

Potrivit Ministerului de Interne, traficul rutier este afectat pe 5 drumuri naţionale şi 13 drumuri judeţene, iar traficul feroviar este întrerupt pe două tronsoane de cale ferată, secţia 205 Băbeni - Alunu la km feroviar 34+400 de metri şi secţia de cale ferată 403 Braşov - Întorsura Buzăului pe raza localităţii Budila, după ce podul feroviar din localitate a fost dărâmat de viituri.

De asemenea, se înregistrau întreruperi în alimentarea cu energie electrică în cinci localităţi din trei judeţe, respectiv Covasna, Harghita şi Suceava, fiind afectaţi peste 200 de consumatori.

"Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Neamţ a fost convocat în această dimineaţă pentru analizarea situaţiei de pe râurile Siret şi Moldova, unde s-au înregistrat creşteri ale debitelor şi luare măsurilor necesare", potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Afacerilor Interne, remis duminică MEDIAFAX.

Ministerul Afacerilor Interne a acţionat cu peste 20.000 de angajaţi şi aproximativ 7.400 mijloace tehnice de intervenţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici