Mai multe proiectile de artilerie din al Doilea Război Mondial au fost găsite pe cea mai aglomerată stradă din Vaslui/ Traficul rutier şi pietonal a fost întrerupt

Cinci proiectile de artilerie neexplodate au fost găsite, marţi, de angajaţii unei firme care săpa şanţuri pentru înlocuirea reţelei de apă, pe cea mai aglomerată stradă din Vaslui. Traficul rutier şi pietonal a fost întrerupt pentru intervenţia pompierilor.

748 afișări
Imaginea articolului Mai multe proiectile de artilerie din al Doilea Război Mondial au fost găsite pe cea mai aglomerată stradă din Vaslui/ Traficul rutier şi pietonal a fost întrerupt

Mai multe proiectile de artilerie din al Doilea Război Mondial au fost găsite pe cea mai aglomerată stradă din Vaslui/ Traficul rutier şi pietonal a fost întrerupt

Potrivit ISU Vaslui, timp de 3 ore, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Podul Înalt" a intervenit, marţi, pentru asanarea unor proiectile de artilerie rămase neexplodate, din cel de-al Doilea Război Mondial.

Pirotehniştii au intervenit în Vaslui, pe cea mai aglomerată arteră din oraş, bulevardul Traian.

„Iniţial, un proiectil a fost găsit de angajaţii unei firme care săpau şanţuri pentru înlocuirea reţelei de apă. Aceştia au anunţat autorităţile, o echipă specializată în astfel de intervenţii deplasându-se la faţa locului. Întreaga zonă a fost securizată, cu ajutorul colegilor poliţişti fiind restricţionată atât circulaţia rutieră, cât şi cea pietonală. Cercetările efectuate au dus la descoperirea a patru proiectile de artilerie, acuplate, de calibru 75 mm”, anunţă ISU Vaslui.

Proiectilele au fost ridicate şi transportate în siguranţă la depozitul de muniţie neexplodată, urmând să fie distruse ulterior.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici