Un angajat al Nuclearelectrica a murit în urma unui accident la Centrala Cernavodă. ITM şi Poliţia anchetează cazul

Un anagajat al Nuclearelectrica a murit, marţi, în timp ce lucra la Centrala Nucleară din Cernavodă, inspectorii de muncă şi poliţiştii făcând acum verificări în acest caz, potrivit unui comunicat transmis de Nuclearelectrica.

1225 afișări
Imaginea articolului Un angajat al Nuclearelectrica a murit în urma unui accident la Centrala Cernavodă. ITM şi Poliţia anchetează cazul

Un angajat al Nuclearelectrica a murit în urma unui accident la Centrala Cernavodă. ITM şi Poliţia anchetează cazul

Nuclearelectrica anunţă că marţi, la CNE Cernavodă, a avut loc un accident în urma căruia un angajat a murit.

„Colegul nostru face parte din personalul contractor al centralei. Din pacate, deşi serviciul de ambulanţă a ajuns la faţa locului în timp rapid, s-a constatat decesul”, conform sursei citate.

SN Nuclearelectrica SA a informat autorităţile - Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Poliţia Română - conform cerinţelor legale şi urmează ca autorităţile să efectueze investigaţiile aferente pentru a afla cauzele şi circumstanţele care au condus la accident.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici