Mai multe străzi din Arad şi din alte două oraşe arădene, inundate din cauza ploilor abundente

Mai multe străzi din municipiul Arad şi din oraşele arădene Chişineu-Criş şi Sebiş au fost inundate, sâmbătă dimineaţă, din cauza ploilor abundente, localnicii solicitând ajutorul pompierilor care intervin cu motopompe pentru evacuarea apei.

224 afișări
Imaginea articolului Mai multe străzi din Arad şi din alte două oraşe arădene, inundate din cauza ploilor abundente

Mai multe străzi din Arad şi din alte două oraşe arădene, inundate din cauza ploilor abundente (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, în centrul oraşului Sebiş, pe bulevardul Victoriei, chiar în apropierea Primăriei, canalizarea nu a putut prelua apele pluviale rezultate în urma unei ploi abundente, iar zona a fost inundată, fără să fie afectate imobile.

În prezent, pompierii intervin cu motopompe pentru evacuarea apei de pe carosabil şi trotuare.

De asemenea, în oraşul Chişineu-Criş a fost inundată o stradă, o familie solicitând sprijinul pompierilor, pentru că apa a intrat în gospodărie şi a afectat o anexă.

Şi în localitatea Nădab, care aparţine de Chişineu-Criş, au fost inundate două străzi, apa intrând în două gospodării.

Primarul localităţii, Gheorghe Burdan, a declarat că şanţurile de scurgere nu au fost întreţinute şi nu au putut prelua apa pluvială, în zonă acţionându-se cu motopompe ale Primăriei.

Totodată, a fost inundată o stradă din municipiul Arad, din cartierul Gai. Pompierii au constatat că aici canalul pluvial era înfundat, iar apa nu s-a mai putut scurge.

În judeţul Arad plouă de mai bine de 24 de ore

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici