Mai multe străzi şi subsoluri din Bucureşti şi din Ilfov, inundate din cauza ploii

În urma ploii de duminică, mai multe străzi şi subsoluri din Bucureşti şi din Ilfov au fost inundate, în cauză intervenindu-se pentru remedierea situaţiei, anunţă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

2489 afișări
Imaginea articolului Mai multe străzi şi subsoluri din Bucureşti şi din Ilfov, inundate din cauza ploii

Mai multe străzi şi subsoluri din Bucureşti şi din Ilfov, inundate din cauza ploii

În urma ploii de diminică seară, în pasajul Jilava şi pe DN1 din zona Otopeni, dar şi pe şoseaua Libertăţii din comuna Căţelu (judeţul Ilfov) au fost inundate de apă.

În comuna Căţelu, este posibil ca mai multe subsoluri ale locuinţelor să fie, de asemenea, cuprinse de apă, la momentul transmiterii ştirii, situaţia fiind în curs de evaluare, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, în zona Aleea Giurgeni din Bucureşti, un subsol este inundat tot din cauza ploii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici