Mama care şi-a abandonat copilul lângă o pubelă din Capitală, arestată preventiv pentru 30 de zile

Femeia care şi-ar fi abandonat bebeluşul lângă o pubelă din zona Ion Mihalache din Capitală, într-o pungă, în urmă cu aproape o săptămână, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, marţi, de către judecătorii Tribunalului Bucureşti.

308 afișări
Imaginea articolului Mama care şi-a abandonat copilul lângă o pubelă din Capitală, arestată preventiv pentru 30 de zile

Mama care şi-a abandonat copilul lângă o pubelă din Capitală, arestată preventiv pentru 30 de zile (Imagine Tibi Bologh / Mediafax Foto)

Judecătorii de la Tribunalul Bucureşti au admis, marţi, propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul Gabrielei Dabija, femeia de 37 de ani acuzată că şi-a abandonat unul dintre copii într-o pungă, lângă o pubelă din zona Ion Mihalache din Capitală. Instanţa a acceptat astfel propunerea Parchetului Capitalei care a pus-o sub urmărire penală pentru tentativă de omor asupra unui membru al familiei. Decizia Tribunalului este executorie, dar nu definitivă.

Femeia a fost identificată şi reţinută luni, după aproape o săptămână de cautări. Potrivit unor surse judiciare, aceasta mai avea acasă alţi patru copii, care acum se afla sub îngrijirea celor de la Protecţia Copilului.

Bebeluşul pe care femeia l-ar fi abandonat pe 9 mai se află sub îngrijirea medicilor de la Spitalul Polizu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici