MApN: Câteva zeci de militari şi mijloace tehnice acţionează în localităţile Vaideeni şi Bascov

MApN informează că 29 de militari şi 5 mijloace tehnice acţionează la Vaideeni (Vâlcea) pentru a sprijini lucrările de reabilitare la infrastructura rutieră, distrusă în urma inundaţiilor, iar 18 militari cu un autocamion acţionează la Bascov (Argeş) pentru evacuarea persoanelor în dificultate.

295 afișări
Imaginea articolului MApN: Câteva zeci de militari şi mijloace tehnice acţionează în localităţile Vaideeni şi Bascov

MApN: Câteva zeci de militari şi mijloace tehnice acţionează în localităţile Vaideeni şi Bascov (Imagine: Arhivă/MApN)

"Ministrul apărării naţionale, Mircea Duşă, a dispus ca 29 de militari şi 5 mijloace tehnice să acţioneze în localitatea Vaideeni, judeţul Vâlcea, pentru a sprijini lucrările de reabilitare la infrastructura rutieră, distrusă în urma inundaţiilor", se arată în comunicatul MApN. "

De asemenea, 18 militari cu un autocamion acţionează în comuna Bascov, judeţul Argeş pentru evacuarea persoanelor aflate în dificultate. "Pentru această misiune, se vor alătura încă 37 de militari cu 3 autocamioane care vor sprijini efortul autorităţilor locale", menţionează sursa citată.

Ca măsuri suplimentare luate de către ministrul apărării, elicopterele Ministerului Apărării Naţionale sunt pregătite să intervină la solicitarea Comandamentului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă şi a autorităţilor locale, precizează MApN.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici