Video Marijuana descoperită în bagajul unui columbian, care a sosit pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj - Napoca au găsit, marţi dimineaţa, în buzunarul rucsacului unui columbian care a aterizat pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca de la Malaga, 7 grame de marijuana, bărbatul declarând că este pentru consum personal.

1037 afișări

Potrivit unui comunicat transmis de Poliţia de Frontieră, bărbatul a fost verificat la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca, marţi dimineaţa, în jurul orei 3.30, când s-a prezentat pentru a intra în ţară, călătorind din direcţia Malaga (Spania).

„Poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care au descoperit, într-un buzunar al rucsacului pe care acesta îl avea asupra sa, o cutie din lemn, ce conţinea o substanţă vegetală de culoare verde, având greutatea de aproximativ 7 grame, despre care persoana în cauză a declarat că este marijuana”, se arată în comunicat.

Bărbatul asupra căruia s-a găsit substanţa este cetăţean columbian, are 41 de ani şi a declarat că a venit în România pentru a participa la un festival, iar substanţa descoperită era pentru consum propriu.

Potrivit poliţiştilor de frontieră, substanţa vegetală urmează să fie transmisă spre expertizare, iar cercetările vor fi continuate de către un procuror din cadrul DIICOT.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici