Marius Locic s-a prezentat deja la arestul Direcţiei de Cercetări Penale

Omul de afaceri Marius Locic, pentru care instanţa supremă a emis, vineri noapte, un mandat de arestare pentru 29 de zile, s-a prezentat la arestul Direcţiei de Cercetări Penale (DCP) la mai puţin de o oră după ce hotărârea magistraţilor ICCJ a fost pronunţată.

58 afișări
Imaginea articolului Marius Locic s-a prezentat deja la arestul Direcţiei de Cercetări Penale

Marius Locic s-a prezentat deja la arestul Direcţiei de Cercetări Penale (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Locic a fost condus la sediul DCP de soţia sa şi de cei câţiva apropiaţi care, de altfel, i-au fost alături, vineri, timp de mai mult de 12 ore, aşteptând finalul şedinţei de judecată şi pronunţarea deciziei.

Locic a declarat, la intrarea în arestul DCP, că are încredere în justiţie şi că speră într-o soluţie favorabilă la recurs.

"Am încredere în justiţie şi sper că adevărul va ieşi la iveală", a spus Locic.

Acesta s-a prezentat la arest îmbrăcat în costum şi a intrat având în mâini două plase cu provizii şi lucruri personale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici