MARŞ dedicat victimelor din clubul Colectiv, duminică, în Bucureşti

Un marş dedicat victimelor incendiului de vineri seară din clubul Colectiv din Bucureşti este organizat prin intermediul platformei Facebook pentru duminică, începând cu ora 14.00, pornind din Piaţa Universităţii.

3853 afișări
Imaginea articolului MARŞ dedicat victimelor din clubul Colectiv, duminică, în Bucureşti

MARŞ dedicat victimelor din clubul Colectiv, duminică, în Bucureştico

"Duminică, ne vedem la Universitate, la ora 14.00! Anuntaţi-i şi pe ceilalţi! Toţi sunt bineveniţi. Copiaţi mesajul şi publicaţi-l pe pagina voastră, pentru a fi văzut de mai multă lume", scriu mai mulţi utilizatori ai platformei online.

Marşul se va încheia în faţa clubului Colectiv, unde se vor ţine momente de reculegere, au declarat surse pentru agenţia MEDIAFAX.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din Capitală şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate la 12 spitale din Bucureşti.

Vineri seară, clubul găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici