Toate balurile organizate de licee în cluburile din Bucureşti, INTERZISE de Inspectoratul Şcolar, după incendiul din Clubul Colectiv

Toate balurile care ar fi urmat să fie organizate de către licee în cluburile din Bucureşti vor fi anulate, a decis Inspectoratul Şcolar al Capitalei, în urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv şi soldat cu 27 de morţi şi aproximativ 200 de răniţi.

6212 afișări
Imaginea articolului Toate balurile organizate de licee în cluburile din Bucureşti, INTERZISE de Inspectoratul Şcolar, după incendiul din Clubul Colectiv

Toate balurile organizate de licee în cluburile din Bucureşti, interzise de Inspectoratul Şcolar

Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Capitalei, a declarat pentru MEDIAFAX că instituţia a trimis o notă liceelor prin care să fie suspendate balurile care erau programate în perioada următoare în liceele din Capitală.

Totodată, Insopectoratul Şcolar al Capitalei cere unităţilor de învăţământ din Bucureşti să verifice localurile, cluburile în care vor fi organizate petreceri şi baluri ale elevilor.

Vineri seară, 27 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte aproximativ 200 au fost rănite în urma unui incendiu izbucnit în Clubul Colectiv din centrul Capitalei, în timpul unui concert.

Guvernul a decis instituirea a trei zile de doliu naţional, începând de sâmbătă, 31 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici