Maşinile Euro 5 vor plăti taxă de poluare din 2011

Ministrul Mediului, Borbely Laszlo, a declarat, joi, la Arad, că în 2011 nu vor interveni modificări importante la taxa de poluare pentru autoturisme, însă se va introduce taxă pentru maşinile Euro 5.

387 afișări
Imaginea articolului Maşinile Euro 5 vor plăti taxă de poluare din 2011

Maşinile Euro 5 vor plăti taxă de poluare din 2011 (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat de jurnalişti ce modificări va suferi taxa auto anul viitor, ministrul a spus că se va introduce taxarea auoturismelor Euro 5, dar nu poate preciza cuantumul acestei taxe.

"Modificări spectaculoase nu vor interveni la taxa de poluare. Modificarea care va veni e în legătură cu Euro 5, pentru că de anul viitor numai Euro 5 se va fabrica şi atunci probabil că va fi o anumită taxă şi pe Euro 5. La restul nu vom avea modificări spectaculoase, mai ales în această perioadă de recesiune", a declarat Borbely.

Borbely Laszlo a participat, joi, la Arad, la recepţia unor lucrări de modernizare a staţiei de epurare a oraşului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici