MECIUL ROMÂNIA - UNGARIA: Crin Antonescu va asista partida de pe Arena Naţională

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, va asista la meciul dintre selecţionatele României şi Ungariei, programat vineri seară, pe Arena Naţională, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

122 afișări
Imaginea articolului MECIUL ROMÂNIA - UNGARIA: Crin Antonescu va asista partida de pe Arena Naţională

Crin Antonescu (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto/AFP)

Liderul PNL va fi prezent pe stadion la meciul retur dintre România şi Ungaria din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Naţionala României va întâlni echipa Ungariei, vineri, de la ora 21.00, pe Arena Naţională, în grupa D de calificare la competiţia ce va fi găzduită de Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici