MEDIAFAX ZOOM: Imaginile lunii februarie 2013 - GALERIE FOTO

În fiecare lună, dincolo de fotografierea unor evenimente, fotografii Mediafax realizează o radiografie a societăţii româneşti. Imaginile lor surprind ceea ce ei sau societatea consideră ca fiind important sau, mai simplu, ca având valoare de ştire.

521 afișări
Imaginea articolului MEDIAFAX ZOOM: Imaginile lunii februarie 2013 - GALERIE FOTO

MEDIAFAX ZOOM: Imaginile lunii februarie 2013

Parcurgând imaginile reprezentative ale lunii trecute, două cadre atrag atenţia prin poveştile lor care se aseamană şi care, în acelaşi timp, sunt atât de depărtate una de cealaltă. Atât viaţa Elenei Neacşu, cât şi cea a lui Adrian Năstase, au fost deturnate de la cursul lor firesc. Pentru cei doi drama a luat forma fie a unei boli, fie a unei sentinţe neaşteptate.

Medical sau judiciar, ambii sunt prizonieri ai unui sistem. Pentru Elena Neacşu libertatea înseamnă puterea de a-şi asigura un tratament medical, iar pentru această libertate trebuie să-şi vândă bunurile. Libertatea lui Adrian Năstase se cântăreşte în dovezi de bună purtare si lucrări ştiinţifice. Sunt două chipuri, două drame ale lumii în care trăim şi, nu în ultimul rând, două istorii spuse de fotografii Mediafax in luna februarie.

GALERIA FOTO COMPLETĂ, PE MEDIAFAX ZOOM

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici