Mesaje critice la adresa Primăriei Iaşi şi a lui Nichita, scrise cu vopsea pe străzile din oraş - FOTO

Mai multe mesaje critice la adresa Primăriei Iaşi şi a edilului Gheorghe Nichita au fost scrise cu vopsea, în ultimele 24 de ore, pe străzile din municipiu, dar şi în piaţa centrală, Poliţia Locală anunţând că a declanşat cercetări pentru a identifica autorii.

2245 afișări
Imaginea articolului Mesaje critice la adresa Primăriei Iaşi şi a lui Nichita, scrise cu vopsea pe străzile din oraş - FOTO

Mesaje critice la adresa Primăriei Iaşi şi a lui Nichita, scrise cu vopsea pe străzile din oraş - FOTO

Pe mai multe străzi din municipiul Iaşi, dar şi în Piaţa Unirii din oraş, au apărut în ultimele 24 de ore mesaje scrise cu vopsea, având conţinut critic la adresa şefilor primăriei ieşene.

Cele mai multe înscrisuri apar pe mijlocul unor străzi din zonele Copou, Bucşinescu şi Podul de Piatră.

"Mulţumim Primăriei Iaşi pentru Piaţa Unirii" şi "Primar Gheorghe Nichita, Iaşiul are prioritate?" sunt doar două dintre mesaje, ultimul fiind inspirat de sloganul "Iaşul are prioritate" utilizat de Gheorghe Nichita în campania electorală pentru Primăria Iaşi din anul 2012.

Mesaje sunt postate în apropierea unor gropi în carosabil.

În cursul zilei de duminică, o parte din înscrisuri au fost şterse sau acoperite cu vopsea neagră de echipe de muncitori din cadrul primăriei ieşene.

Conducerea Poliţiei Locale Iaşi a anunţat că a declanşat cercetări în acest caz.

"Am fost sesizaţi cu privire la apariţia acestor mesaje. Nu am identificat persoanele responsabile cu aceste fapte. Cercetările continuă", a declarat, duminică, presei Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Locale Iaşi.

El a precizat că, potrivit legii, aceste fapte reprezintă contravenţie şi se pedepsesc cu amendă cuprinsă între 100 şi 500 de lei.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici