Mesaje de Crăciun. Urări de Crăciun personalizate pentru părinţi, prieteni şi colegi

Sărbători fericite! Anul acesta, sărbătorile de iarnă vor fi diferite din cauza epidemiei de coronavirus, care ne împiedică să ne bucurăm de Crăciun aşa cum ne-am dori, alături de toţi prietenii şi familie. Însă, poţi alege să le trimiţi părinţilor, prietenilor sau colegilor mesaje personalizate. Dacă nu ai inspiraţie, mai jos vei găsi mai multe mesaje pe care le poţi folosi, în funcţie de cui doreşti să îi scrii.

1530 afișări
Imaginea articolului Mesaje de Crăciun. Urări de Crăciun personalizate pentru părinţi, prieteni şi colegi

Mesaje de Crăciun pentru părinţi

  • Când eram mic, îmi doream să primesc cele mai frumoase cadouri de la Moş Crăciun. Anul acesta am învăţat că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteţi voi. Sărbători fericite! Vă îmbraţişez cu drag.
  • Dragii mei, voi mi-aţi luminat viaţa şi mi-aţi arătat drumul cel mai bun pentru mine! Vă mulţumesc din suflet pentru sfaturi şi pentru dragostea pe care mi-aţi oferit-o necondiţionat! Sărbători fericite!
  • Lasă deoparte grijile şi supărările în noaptea sfântă de Crăciun. Deschide-ti-vă inima şi primiţi binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte. Sărbăori fericite, dragii mei!

Mesaje de Crăciun pentru prieteni

  • E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină şi caldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima şi deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste şi fericire. Lasă-ţi sufletul să renasca şi trăieşte fiecare zi ca pe un dar nepreţuit.
  • Crăciunul aduce bucurie şi în cele mai grele momente! Îţi doresc ca pacea şi dragostea să te cuprindă, în această perioadă! Sărbători Fericite!
  • Bogăţie câtă vreţi, Sănătate pentru toţi, Iar la anul care vine Să vă fie şi mai bine. Să vă fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moş Crăciun cu sacul plin, drumu-n viaţă cât mai lin.

Mesaje de Crăciun pentru şefi sau colegi

  • Crăciun fericit! Îţi doresc ca inima ta să fie uşoară ca un fulg de nea, iar problemele să se topească precum zăpada. Sărbători fericite!
  • Crăciunul este despre recunoaştere pentru tot ce avem. Este momentul ideal să apreciem dragostea din viaţa noastră, despre care credem, de multe ori, că ni se cuvine. Fie ca aceste sărbători de iarnă să îţi umple inima de dragoste şi binecuvântare!
  • Sărbători fericite, cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat!

Mesaje haioase de Crăciun

  • Dacă la noapte un bătrânel grăsuţ intră pe geam, te ia din pat şi te bagă într-un sac, nu te îngrijora. I-am spus Moşului că tu eşti tot ce îmi doresc de Crăciun!
  • Dragă Moşule, anul acesta îmi doresc un cont gras şi un corp slab. Te rog să nu le amesteci. Mulţumesc!
  • Este iar Crăciunul! Ne uităm pe geam şi pare că Moş Crăciun zboară pe cer? Ni se trage de la vin.

Mesaje religioase de Crăciun

  • Dragostea înseamnă spiritul Crăciunului. Nu uita că Dumnezeu ne iubeşte atât de mult, încât ni l-a dăruit pe fiul Său. Sărbători pline de lumină şi credinţă!
  • Un gând frumos pentru toţi cei dragi şi un gând de mulţumire pentru darul pe care ni l-a trimis Dumnezeu acum 2000 de ani. Să nu uităm că această noapte este Darul lui Dumnezeu pentru noi, este noaptea în care Dumnezeu S-a născut ca om.
  • Cete de îngeri să coboare în casa voastră şi să vă aducă vestea cea mare. Iar cel ce s-a născut, să vă umple casa cu pacea şi binecuvântarea sa!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici