Mesaje RO-Alert, transmise în Braşov, după semnalarea unei ursoaice cu pui, dar şi a trei lupi

Autorităţile din judeţul Braşov au transmis luni dimineaţă două mesaje RO-Alert în Timişul de Sus, după ce a fost semnalată prezenţa unei ursoaice cu un pui, dar şi a trei lupi.

253 afișări
Imaginea articolului Mesaje RO-Alert, transmise în Braşov, după semnalarea unei ursoaice cu pui, dar şi a trei lupi

Mesaje RO-Alert, transmise în Braşov, după semnalarea unei ursoaice cu pui şi a 3 lupi

„Mesaj RO-Alert transmis la ora 8:02; s-a semnalat prezenţa unei ursoaice cu un pui în loc. Timişul de Sus, zona taberelor” şi „Mesaj RO-Alert transmis la ora 8:22 în Timişul de Sus, DN1, s-a semnalat prezenţa a 3 lupi”, sunt mesajele transmise de ISU Braşov.

Sursa citată a precizat că la faţa locului se deplasează două echipaje SMURD şi două echipaj de jandarmi.

Incidentele sesizate de cetăţeni cu privire la prezenţa urşilor care se plimbă în preajma caselor sunt tot mai dese în judeţul Braşov. De la începutul anului, au fost înregistrate peste 100 de apeluri în acest sens şi s-au transmis zeci de mesaje Ro-Alert.

Taguri:
urs,
lupi,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici