Metrorex majorează sâmbătă preţul călătoriei cu metroul cu aproximativ 8%

Metrorex va majora sâmbătă, 18 septembrie, tarifele cu aproximativ 8% şi va introduce trei tipuri noi de cartele de călătorie, a anunţat, vineri, compania.

71 afișări
Imaginea articolului Metrorex majorează sâmbătă preţul călătoriei cu metroul cu aproximativ 8%

Metrorex majorează sâmbătă preţul călătoriei cu metroul cu aproximativ 8% (Imagine: Andrei Pungovschi/Mediafax Foto)

Iniţial, scumpirea a fost anunţată pentru 15 septembrie, însă ulterior a fost amânată.

Astfel, preţul unei cartele cu două călătorii va fi de trei lei, iar una cu zece călătorii de nouă lei, iar un abonament lunar cu maxim 62 de călătorii va costa 27 de lei.

De asemenea, Metrorex va introduce trei tipuri noi de cartele, respectiv abonamentul săptămânal cu număr nelimitat de călătorii, la preţul de 15 lei, cartela de weekend la 6 lei şi abonamentul lunar cu număr nelimitat de călătorii pentru 50 de lei.

Ultima majorare de preţuri a fost operată de Metrorex în aprilie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici