Video Mihai Chirica, după întâlnirea cu Iohannis: Am ironizat puţin lipsa autostrăzii dintre Ardeal şi Moldova - VIDEO

Primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, şi preşedintele Klaus Iohannis au discutat despre lipsa unei autostrăzi care să lege Moldova de Ardeal, în cadrul unei întrevederi avute imediat după sosirea şefului statului la Iaşi. Chirica a spus că rămâne independent, dar nu exclude nicio opţiune politică.

1020 afișări

Primarul oraşului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri seara, după o întrevedere avută cu preşedintele Klaus Iohannis, care a ajuns în Capitala Moldovei, că a discutat despre lipsa unei autostrăzi între Ardeal şi Moldova.

„Am ironizat un pic pe tema lipsei autostrăzii care să lege Ardealul de Moldova, şi dumnealui suferind, ca noi toţi, de lipsa acestei infrastructuri, care va trebui să fie abordată imediat de noul Guvern, care se va instala în curând”, a spus Mihai Chirica.

Întrebat despre o eventuală intrare în PNL, primarul Iaşului a spus că deocamdată rămâne independent.

„Nu discutăm în momentul de faţă politică, pentru că obiectivul principal al României astăzi este să îşi aşeze un preşedinte care să poată duce destinul acestei ţări pentru următorii cinci ani de zile, pentru că aceasta a rămas prioritatea cea mai importantă pentru noi. Din punct de vedere politic opţiunile sunt deschise, eu sunt în momentul de faţă independent, dar am o singura prioritate: preşedintele Romaniei”, a mai declarat Mihai Chirica.

Klaus Iohannis participă, sâmbătă, la Iaşi, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL din Nord-Est.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici