Mii de turişti şi constănţeni au asistat la prima paradă "Mamaia Style" din acest an

Mii de turişti şi constănţeni au asistat, sâmbătă seară, la prima paradă "Mamaia Style" din acest an, la care au luat parte maşini de epocă, motociclişti şi cai, spectacolul continuând apoi în Piaţeta Cazino cu un show ecvestru şi un spectacol latino.

340 afișări
Imaginea articolului Mii de turişti şi constănţeni au asistat la prima paradă "Mamaia Style" din acest an

Mii de turişti şi constănţeni au asistat la prima paradă "Mamaia Style" din acest an

Asociaţia Litoral-Delta Dunării a organizat sâmbătă, prima paradă "Mamaia Style" din acest an, din cele trei care sunt programate să aibă loc în sezonul estival 2015, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Din parcarea aflată lângă Telegondolă au plecat, în jurul orei 20.00, pe faleza din Mamaia un autobuz etajat, în care erau prietenii de pe Facebook ai Asociaţiei Litoral-Delta Dunării, motociclişti şi maşini de epocă, iar în paralel cu acestea au pornit şi patru cai şi două trăsuri, punctul de întâlnire fiind Piaţeta Cazino.

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, însoţită de mai multe tinere în costume de carnaval, a urcat în autobuzul etajat. Pe drum, persoanele aflate pe faleză au fotografiat parada, punctul de atracţie fiind reprezentat de autoturismele de epoca, printre care s-au aflat Lincoln, Pontiac, Mercedes, Alfa Romeo, Mercedes şi Dacia 1300, unii turişti oprind chiar unele maşini pentru a face poze cu acestea.

În Piaţeta Cazino a început apoi un spectacol ecvestru susţinut de cai de la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa. Cu această ocazie cei prezenţi în zonă au putut admira cabalinele, care au mers când la trap, când la galop şi au putut învăţa câteva ceva despre aceste rase, pe timpul desfăşurării spectacolului un expert în domeniu prezentând informaţii despre caii prezenţi la show.

Seara s-a încheiat cu un spectacol latino în care turiştii şi constănţenii au putut admira dansuri executate de profesionişti.

Un alt moment important pentru cei aflaţi în centrul staţiunii l-a reprezentant apariţia în Piaţeta Cazino a carului alegoric al unui club din Mamaia, care a atras toată atenţia, iar aparatele foto şi telefoanele le-au imortalizat pe dansatoarele de pe car.

Preşedintele Asociaţiei Litoral - Delta Dunării, Corina Martin, a declarat, la finalul manifestării, că parada a fost bine primită şi că turiştii s-au obişnuit ca în Mamaia să aibă parte de diferite evenimente.

“Am urcat în mod special în prima maşină care a deschis de fapt parada, în autobuzul cu prietenii de pe Facebook, acolo au fost şi personajele noastre de carnaval care au avut însemnele Mamaia Style. Am fost foarte bine primiţi, asta ne dovedeşte că aceste parade erau un element aşteptat, oamenii sunt obişnuiţi ca în Mamaia să aibă loc evenimente şi ei să facă parte din aceste evenimente. Paradele sunt un element foarte gustat, avem alături de noi şi un car alegoric pentru că oamenii sunt obişnuiţi cu un anumit stil la Mamaia. Încercăm să aducem elemente care să încânte toate gusturile, toate preferinţele, toate vârstele, de aceea şi show-ul ecvestru, dar şi un car alegoric”, a afirmat Corina Martin.

Nu toţi oamenii aflaţi în Piaţeta Cazino au apreciat spectacolul oferit, unii dintre ei spunând că fostul primar al Constanţei Radu Mazăre era farmecul acestor spectacole, el fiind timp de trei ani consecutiv organizatorul şi vedeta principală a carnavalului din Mamaia.

Corina Martin susţine că se aştepta la aceste reacţii, dar că cel mai important este ca în Mamaia să aibă loc diferite evenimente în această vară.

“Ne aşteptam ca fiind primul eveniment care deschide seria acestei veri să se poată face încă o comparaţie între ceeea ce era şi ce aşteptau oamenii să fie ca în anii trecuţi şi ceea ce se întâmplă acum. După cum ştim şi în anii trecuţi existau şi voci care nu au agreat acest tip de eveniment. În continuare, oamenii se vor împărţi ca preferinţe şi gusturi. Cred că cel mai important este ca în Mamaia să se întâmple evenimente, gusturile oamenilor se mai şi educă în timp, se mai şi modifică, în fiecare an trebuie să vii cu noutăţi, nu mai poţi veni cu ce a fost, dar trebuie să recunoaştem că nu-l mai avem pe Radu Mazăre, asta nu poate fi schimbat în acest moment, dar trebuie să continuăm să oferim evenimente şi asta vom face”, a explicat Corina Martin.

Ea a spus că printre evenimentele care vor avea loc în această vară în Mamaia se numără spectacole de modă, de muzică, evenimente sportive, Festivalul Antic Tomis.

“Peste două săptămâni, încep evenimentele Fashion cu care turiştii sunt deja familiarizaţi, apoi Mamaia Strong Man, o competiţie între cei mai puternici bărbaţi din România şi Republica Moldova, Mamaia Music Awards, pe 7 august, când vom premia cele mai mari vedete ale muzicii din România, la Mamaia. Acestea vor porni o campanie de selfie în Mamaia, îşi vor îndemna fanii să îşi facă şi ei fotografii în staţiune cu mesajul: "Eu sunt aici şi tu ar trebui să fii aici" , apoi The Colour Run, Superkombat Mamaia, o săptămână de evenimente cu Ziua Marinei, Festivalul Antic Tomis, Mamaia Laser Kids şi multe evenimente de muzică şi modă”, a mai spus preşedintele Asociaţiei Litoral- Delta Dunării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici