Ministerul de Interne ar putea primi 31 de milioane de euro la rectificarea bugetară, pentru achiziţia de autovehicule

Ministerul Afacerilor Interne ar putea beneficia, la următoarea rectificare bugetară, de circa 31 de milioane de euro pentru achiziţionare de autovehicule cu dotări speciale destinate muncii operative, iar alte 450 de autospeciale vor intra în dotarea instituţiei din octombrie, prin programul Rabla.

150 afișări
Imaginea articolului Ministerul de Interne ar putea primi 31 de milioane de euro la rectificarea bugetară, pentru achiziţia de autovehicule

Ministerul de Interne ar putea primi 31 de milioane de euro la rectificarea bugetară, pentru achiziţia de autovehicule (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog, a anunţat, joi, că vicepremierul Gabriel Oprea a început demersurile necesare pentru aprobarea utilizării, cu ocazia rectificării bugetare, a aproximativ 31 de milioane de euro, sumă provenită din venituri proprii, ce ar urma să fie utilizată pentru achiziţionarea de autovehicule cu dotări speciale destinate muncii operative.

Potrivit estimărilor făcute de MAI, cu această sumă ar putea fi cumpărate între 4.000 şi 5.000 de autovehicule.

Alte 450 de autospeciale ar urma să intre în dotarea MAI din octombrie, prin programul Rabla, la care ministerul a aplicat în acest an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici