Ministerul Educaţiei a început evaluarea inspectorilor şcolari generali

Ministerul Educaţiei a demarat, luni, evaluarea inspectorilor şcolari generali, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirabela Amarandei, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei.

2373 afișări
Imaginea articolului Ministerul Educaţiei a început evaluarea inspectorilor şcolari generali

Ministerul Educaţiei a început evaluarea inspectorilor şcolari generali

Ministerul Educaţiei a început evaluarea naţională a inspectorilor şcolari generali. Echipe mixte din minister au plecat în teritoriu, într-o primă etapă de evaluare în judeţele Suceava, Olt, Mureş, Bacău şi Sibiu. Evaluarea are în vedere verificarea aspectelor care ţin de asigurarea calităţii, de management educaţional şi de audit financiar. Săptămâna viitoare, evaluarea va continua şi în alte judeţe.

„Până acum, aceste evaluări naţionale se făceau în birourile ministerului, pe baza unor rapoarte de autoevaluare a inspectorilor şcolari generali şi toată lumea primea calificativ foarte bine, pe când realitatea era cu totul alta. Anul acesta, evaluarea se face în teritoriu, cu echipe mixte care verifică mai multe componente ale activităţii unui inspector şcolar general: de la asigurarea calităţii financiare, până la managementul educaţional. De altfel, aşa cum a anunţat şi domnul ministru Mircea Dumitru, echipele ministerului vor verifica şi sesizările primite referitor la activitatea inspectorilor şcolari generali”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mirabela Amarandei, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici