Ministrul Comunicaţiilor, prins de radar cu peste 144 km pe oră, în judeţul Buzău. Ce a păţit

Ministrul Comunicaţiilor, Valerian Vreme, a fost prins de radar în timp ce conducea cu 144 de kilometri pe oră, pe şoseaua europeană, în afara localităţii Racoviţeni, judeţul Buzău, el fiind amendat cu 603 lei.

1615 afișări
Imaginea articolului Ministrul Comunicaţiilor, prins de radar cu peste 144 km pe oră, în judeţul Buzău. Ce a păţit

Ministrul Comunicaţiilor, prins de radar cu peste 144 km pe oră, în judeţul Buzău. Ce a păţit (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Potrivit agentului Amalia Vlădescu, de la Biroul de Presă al IPJ Buzău, ministrul a fost filmat de aparatul radar în timp ce conducea cu 144 de kilometri la oră, pe şoseaua europeană, în afara localităţii buzoiene Racoviţeni.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe ministrul Valerian Vreme cu 6 puncte penalizare şi 9 puncte amendă, el având de achitat o amendă de 603 lei.

Conform unor surse din IPJ Buzău, ministrul a cerut să nu fie prezentă presa, însă a semnat procesul-verbal fără obiecţii, recunoscând că a călcat peste măsură pedala de acceleraţie.

Dacă ar fi avut peste 150 de kilometri la oră, ministrul Comunicaţiilor ar fi rămas fără permis pentru o perioadă de trei luni.

Printre cei care au fost prinşi de radar la Buzău şi amendaţi de-a lungul vremii ori care au rămas fără permis pentru viteză se mai numără Luminiţa Anghel, Andreea Mantea ori Daniel Iordăchioare, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, liderul PDL Buzău, deputatul Cezar Preda şi fiica şefului statului, Ioana Băsescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici