Motivul conflictului din casa fostului şef al Biroului de Arme de la IPJ Dolj. Vezi ce spun vecinii

Conflictul izbucnit în familia lui Ion Gruia, în urma căruia fostul şef al Biroului de Arme de la IPJ Dolj şi-a împuşcat soţia şi fiica şi a încercat să se sinucidă, ar fi fost provocat, potrivit vecinilor, de o posibilă relaţie pe care fiica o avea cu o persoană din Elveţia, unde mergea la studii.

135 afișări
Imaginea articolului Motivul conflictului din casa fostului şef al Biroului de Arme de la IPJ Dolj. Vezi ce spun vecinii

Motivul conflictului din casa fostului şef al Biroului de Arme de la IPJ Dolj. Vezi ce spun vecinii (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Vecinii familiei Gruia povestesc că miercuri dimineaţă, la scurt timp după ce s-au auzit focurile de armă, fiica bărbatului a ieşit plină de sânge din locuinţă.

"A ieşit din curte plină de sânge, ne-a spus că este fata lui Gruia şi că a fost împuşcată atât ea cât şi mama ei de către domnul Gruia, imediat am auzit alte patru focuri de armă. Pe domnul Gruia l-am văzut împuşcat în zona inimii când l-au scos să-l bage în SMURD", a declarat pentru MEDIAFAX unul dintre vecinii familiei.

Acesta a mai spus că fata de 24 de ani locuia în Elveţia, unde a şi studiat, şi se reîntorsese acasă, la Craiova, în urmă cu puţin timp.

"Nu am văzut-o decât de două ori în viaţa mea în cei patru ani de zile de când ne-am mutat. Azi a fost a doua oară. Ea locuia în Elveţia şi nici nu ştiam că se întorsese acasă", a afirmat vecinul familiei Gruia.

Apropiaţi ai familiei susţin că cei doi soţi se aflau în proces de divorţ şi din câte se pare conflictul dintre ei ar fi fost generat de o posibilă relaţie a fiicei lor cu o persoană pe care o cunoscuse în Elveţia, relaţie cu care Ion Gruia nu ar fi fost de acord.

Fostul şef al Biroului de Arme de la Poliţia Judeţeană Dolj Nelu Gruia era divorţat de soţia sa din luna februarie, decizia în acest sens fiind pronunţată de către magistraţii Judecătoriei Craiova, conform portalului instanţelor de judecată.

Potrivit portalului instanţelor de judecată, divorţul dintre Nelu Gruia şi Angela Carmen Gruia a fost pronunţat în 10 februarie de Judecătoria Craiova.

Cererea de divorţ a fost depusă la instanţă de Carmen Angela Gruia în 20 ianuarie.

"Admite cererea. Dispune desfacerea căsătoriei prin acordul părţilor. Dispune reluarea numelui purtat anterior căsătoriei de reclamantă (Carmen Angela Gruia - n. r.). Irevocabilă privind divorţul. Cu apel în 30 de zile de la comunicare privind capătul de cerere referitor la nume", se arată în dispoziţia magistraţilor de la Judecătoria Craiova.

Fostul şef al Biroului Arme de la Poliţia Judeţeană Dolj Ion Gruia şi director al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Dolj şi-a împuşcat, miercuri, soţia şi fiica, apoi a încercat să se sinucidă, în urma unui conflict izbucnit în familie.

Soţia lui Ion Gruia a fost găsită decedată de către echipajele medicale venite la locuinţa familiei, iar fostul şef al Biroului Arme şi fiica acestuia au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova, fiind duşi imediat în sala de operaţii. Ion Gruia a murit în sala de operaţii, în urma unui stop cardio-respirator produs ca urmare a plăgilor suferite în urma împuşcării.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici