Muncitor din Arad, rănit după ce un coleg l-a împuşcat cu un pistol cu aer comprimat în anus

Poliţia şi inspectorii de muncă din Arad au deschis o anchetă după ce, un muncitor de la o fabrică de mobilă din oraş a ajuns la spital, joi, rănit de un coleg care l-a împuşcat cu un pistol cu aer comprimat în anus, acesta suferind leziuni interne, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3572 afișări
Imaginea articolului Muncitor din Arad, rănit după ce un coleg l-a împuşcat cu un pistol cu aer comprimat în anus

Muncitor din Arad, rănit după ce un coleg l-a împuşcat cu un pistol cu aer comprimat în anus

Medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Arad au declarat corespondentului MEDIAFAX că au intervenit la fabrica de mobilă, pentru a prelua bărbatul rănit, acesta fiind găsit „conştient, dar balonat”.

„Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Arad a fost solicitat la o fabrică de mobilă de pe raza municipiului Arad, unde a găsit un pacient în vârstă de circa 40 de ani, care acuza dureri abdominale, având abdomenul chiar destins. Din relaţiile obţinute de colegii mei, se pare că un alt coleg al pacientului, din joacă, i-a introdus un pistol cu aer comprimat în regiunea anală şi i-a eliberat o cantitate de aer comprimat în tubul digestiv, motiv pentru care a apărut distensia abdominală şi ulterior şi durerile, bineîneţeles”, a declarat corespondentului MEDIAFAX directorul medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad, medicul Mircea Merea.

Muncitorul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii medicale, din primele informaţii acesta fiind suspect de leziuni interne din cauza presiunii mari a aerului care i-a fost introdus în corp.

Inspectoratul Teritorial Muncă face cercetări pentru a afla dacă acest incident poate fi încadrat ca accident de muncă, în timp ce Poliţia Arad a deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

PRECIZARE: Mediafax a folosit neintenţionat o imagine de arhivă care să ilustreze la modul general articolul. Editorii mediafax.ro prezintă scuze persoanei care a fost lezată de această eroare. 

Citeşte şi: Incendiu în Focşani

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici