Mureş: Doi bărbaţi, reţinuţi pentru furt. Prejudiciul, uriaş

Doi bărbaţi din judeţul Mureş au fost reţinuţi pentru 24 de ore după ce ar fi sustras 150.000 de lei dintr-un seif aflat într-o locuinţă, de unde ar fi furat şi un ceas în valoare de 6.000 de lei, transmite corespondentul MEDAFAX.

171 afișări
Imaginea articolului Mureş: Doi bărbaţi, reţinuţi pentru furt. Prejudiciul, uriaş

Mureş: Doi bărbaţi, reţinuţi pentru furt. Prejudiciul, uriaş

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Poliţia Judeţeană Mureş, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din Mureş au depistat doi bărbaţi, de 32, respectiv 43 de ani, ambii din Sângeorgiu de Mureş, care ar fi comis un furt cu prejudiciu de peste 150.000 de lei.

Cei doi sunt suspectaţi că, prin forţarea şi escaladarea unei ferestre de la balcon, au pătruns într-o locuinţă de pe B-dul 1 Decembrie 1918, din Târgu Mureş, după ce au dislocat partea exterioară a sistemului de alarmă.

Cu ajutorul unui flex, suspecţii ar fi tăiat uşa unui seif, din care ar fi sustras suma de 150.000 de lei.

Totodată, potrivit poliţiştilor, din locuinţă a fost furat şi un ceas bărbătesc în valoare de 6.000 de lei.

"A fost identificat, în Târgu Mureş, un garaj care ar fi folosit de către persoane suspectate de comiterea de furturi din locuinţe, în care au fost identificate mai multe bunuri susceptibile a fi folosite la comiterea activităţii infracţionale, printre care un flex şi mai multe discuri abrazive", se arată în comunicat.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici