Mureş: Patru tineri cu vârste de până la 17 ani au bătut un copil de 14 ani într-un parc

  • Patru tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au fost reţinuţi, iar trei au fost arestaţi ulterior, după ce au bătut un copil de 14 ani într-un parc din Târgu Mureş.
  • Unul dintre tineri ar mai fi agresat anterior un copil de 13 ani.
1339 afișări
Imaginea articolului Mureş: Patru tineri cu vârste de până la 17 ani au bătut un copil de 14 ani într-un parc

Mureş: Patru tineri cu vârste de până la 17 ani au bătut un copil de 14 ani într-un parc

Poliţiştii din Mureş au fost sesizaţi, în 23 ianuarie, de către mama unui copil de 14 ani cu privire la faptul că acesta ar fi fost agresat fizic, în mod spontan, de un grup de mai mulţi tineri, într-un parc din Târgu Mureş.

Minorul a fost transportat la spital pentru îngrijiri şi investigaţii de specialitate.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu şi sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş au demarat activităţi specifice de cercetare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Astfel, joi, poliţiştii au făcut patru percheziţii în Târgu Mureş şi Acăţari, la locuinţele celor bănuiţi de săvârşirea faptei, ocazie cu care au identificat mai multe bunuri de interes în cauză.

Din cercetări a reieşit faptul că patru tineri, de 14, 16, 17 şi 17 ani, însoţiţi de alţi tineri, ar fi stabilit un loc de întâlnire cu minorul în cauză, unde l-ar fi lovit cu pumnul şi picioarele. S-a stabilit că vătămările suferite au necesitat pentru vindecare aproximativ 30-35 zile de îngrijiri medicale.

Unul dintre agresori, istoric identic

De asemenea, investigaţiile făcute au indicat faptul că unul dintre cei patru tineri, de 17 ani, ar fi agresat în acelaşi mod un alt minor, de 13 ani, în cursul lunii noiembrie 2023, provocându-i vătămări care au necesitat pentru vindecare 8-9 zile îngrijiri medicale.

Cei patru tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Trei dintre aceştia au fost prezentaţi unui judecător de drepturi şi libertăţi, care a admis propunerea de arestare preventivă formulată pe numele lor, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici