Mureş: Proprietarul armei cu care a fost împuşcat un copil de 5 ani a fost reţinut

  • Proprietarul armei cu care luni un copil de 5 ani a fost împuşcat mortal de fratele său, în vârstă de 8 ani, a fost reţinut pentru 24 de ore.
  • Evenimentul s-a produs la marginea unui păduri din apropierea localităţii Mădăraşi, judeţul Mureş, unde mai multe familii se aflau la picnic.
1392 afișări
Imaginea articolului Mureş: Proprietarul armei cu care a fost împuşcat un copil de 5 ani a fost reţinut

Potrivit IPJ Mureş, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului de 49 de ani, deţinătorul legal al armei neletale cu aer comprimat cu care copilul a fost împuşcat. Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al inspectoratului.

Cercetările în acest caz sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş, în vederea stabilirii şi clarificării tuturor aspectelor.

Un copil în vârstă de 5 ani a fost împuşcat mortal luni de fratele său, cu arma unui angajat al Ocolului Silvic, lăsată nesupravegheată.

Din primele verificări, se pare că mai multe familii cu copii au ieşit la un picnic, printre care şi un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală. Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu arma şi a tras către un alt minor, de 5 ani, rănindu-l în zona toracelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici