Picnic în familie încheiat tragic, lângă o pădure din Mureş. Un copil de 5 ani a fost împuşcat mortal de fratele mai mare

  • Un copil de 5 ani a fost împuşcat accidental în zona pieptului de către fratele său, în vârstă de 8 ani.
  • Copilul a declanşat o armă cu aer comprimat ce aparţinea unui angajat al Ocolului Silvic. Arma fusese lăsată nesupravegheată.
  • Incidentul s-a petrecut la marginea unei păduri din apropierea localităţii Mădăraşi, judeţul Mureş.
7903 afișări
Imaginea articolului Picnic în familie încheiat tragic, lângă o pădure din Mureş. Un copil de 5 ani a fost împuşcat mortal de fratele mai mare

Sursa foto: profimedia

Surse judiciare au declarat că un copil de 5 ani a fost împuşcat accidental în zona pieptului de către un alt copil, de 8 ani, fratele său, cu o armă cu aer comprimat ce aparţinea unui angajat al Ocolului Silvic, lăsată nesupravegheată.

Copilul împuşcat a fost în stare de inconştienţă, s-a încercat resuscitarea sa, însă în cele din urmă a fost declarat decesul la ora 16.27.

Din primele verificări, se pare că mai multe familii cu copii au ieşit la un picnic, printre care şi un pădurar care avea asupra sa o armă de agrement (tir sportiv), cu aer comprimat, neletală.

Acesta a lăsat arma nesupravegheată, iar un copil de 8 ani s-a jucat cu arma şi a tras către un alt minor, de 5 ani, împuşcându-l în zona toracelui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici