Mureş: Trafic blocat pe A3, după ce o maşină s-a răsturnat. Două persoane sunt rănite

Traficul este blocat luni seara pe Autostrada A3 în zona localităţii Luduş, judeţul Mureş, unde o maşină s-a răsturnat. Două persoane au fost rănite şi primesc îngrijiri medicale.

162 afișări
Imaginea articolului Mureş: Trafic blocat pe A3, după ce o maşină s-a răsturnat. Două persoane sunt rănite

Mureş: Trafic blocat pe A3, după ce o maşină s-a răsturnat. Două persoane sunt rănite

Centrul Infotrafic anunţă că accidentul a avut loc pe autostrada A3 Târgu Mureş-Cheţani, la kilometrul 32, pe calea 1, în zona localităţii Luduş, judeţul Mureş.

O maşină a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat.

ISU Mureş transmite că cele două victime au fost evacuate de echipajul medical de pe elicopterul SMURD şi primesc ajutor medical.

Traficul rutier este oprit în totalitate pe sensul Iernut spre Cheţani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici