„Murz” Morozov, un blogger vizat de agenţii Moscovei, s-a sinucis

Andri „Murz” Morozov şi-ar fi luat viaţa ieri dimineaţă în urma ameninţărilor din partea agenţilor de la Moscova, după un mesaj în care susţinea că Rusia a pierdut peste 16.000 de soldaţi doar în bătălia pentru Avdiivka.

338 afișări
Imaginea articolului „Murz” Morozov, un blogger vizat de agenţii Moscovei, s-a sinucis

Portalul Ukrainska Pravda relatează despre sinuciderea bloggerului rus Andri „Murz” Morozov, 44 de ani.

Se pare că acesta şi-a luat viaţa ieri dimineaţă în urma ameninţărilor agenţilor de la Moscova pentru o postare despre război pe care o publicase pe Telegram, în care afirma că Rusia a pierdut peste 16.000 de soldaţi numai în bătălia pentru Avdiivka.

Înainte de a se sinucide, Morozov scrisese un mesaj lung pe online în care vorbea despre ameninţările pe care le primise de la cunoscutul prezentator TV Vladimir Soloviov. „Prostituatele lui Soloviov sunt gata să apese pe trăgaci. Ei bine, atunci o să fac totul singur”, a notat el.

Potrivit ziarului online Meduza, legat de opoziţia rusă din străinătate, bloggerul s-a sinucis la Lugansk, autoproclamata republică independentă din estul Ucrainei.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici