Navalnîi se topeşte după gratii: a slăbit 8 kilograme în câteva zile şi există suspiciunea că este otrăvit în închisoare

În noaptea dintre vineri şi sâmbătă, o ambulanţă a fost chemată la celula adversarului rus Alexei Navalnîi „din cauza unei noi agravări a bolii de stomac”.

226 afișări
Imaginea articolului Navalnîi se topeşte după gratii: a slăbit 8 kilograme în câteva zile şi există suspiciunea că este otrăvit în închisoare

Avocatul lui Navalnîi: există suspiciunea că îl otrăvesc în închisoare

Avocatul său, Vadim Kobzev, a făcut cunoscută informaţia pe Twitter.

„Având în vedere situaţia de sănătate evidentă şi foarte ciudată a lui Navalnîi, cu crize epileptice care nu s-au mai manifestat până acum, nu putem exclude că acesta a fost pur şi simplu otrăvit, pentru ca sănătatea să nu se deterioreze drastic, ci într-un mod treptat şi constant”, se arată pe Twitter.

Conform fişelor sale medicale, în acele 15 zile, Navalnîi a slăbit 8 kilograme. Pachetele cu medicamentele trimise de mama lui nu se ridică şi îi sunt returnate.

„Vom cere studii toxicologice şi radiologice”, a asigurat Kobzev.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici