Nicuşor Dan: Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi reluate miercuri

  • Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi reluate miercuri, anunţă Nicuşor Dan.
  • El afirmă că a primit asigurări din partea constructorului că se va accelera ritmul lucrărilor astfel încât Pasajul sa fie finalizat înainte de termenul prevăzut în contract.
317 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi reluate miercuri

„Lucrările la Pasajul Doamna Ghica vor fi reluate mâine. 50% din tablierul metalic a fost deja montat, iar în prezent se fac pregătiri pentru asamblarea restului de piese şi ridicarea acestuia pe poziţie, pe porţiunea din mijlocul intersecţiei. În paralel cu aceste operaţiuni se lucrează la pasaj la rampa de acces dinspre rampa Piaţa Delfinului”, anunţă Nicuşor Dan.

Primarul general afirmă că lucrpările sunt în grafic cu toate etapele.

„Am primit asigurări din partea constructorului, Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti, că se va accelera ritmul lucrărilor astfel încât Pasajul sa fie finalizat înainte de termenul prevăzut în contract, vara acestui an”, încheie Nicuşor Dan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici