Ninsoare şi ploaie îngheţată în Pasul Gutâi. Mai multe TIR-uri au rămas blocate

  • Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) informează că în Pasul Gutâi, pe DN18, circulaţia se desfăşoară în condiţii de iarnă.
  • În cursul după-amiezii de luni, în zonă s-au înregistrat ninsori abundente şi ploaie îngheţată, iar mai multe TIR-uri au rămas blocate.
178 afișări
Imaginea articolului Ninsoare şi ploaie îngheţată în Pasul Gutâi. Mai multe TIR-uri au rămas blocate

Ninsoare şi ploaie îngheţată în Pasul Gutâi. Mai multe TIR-uri au rămas blocate

Potrivit CNAIR, pe DN 18, în Pasul Gutâi, luni după-amiaza temperatura a scăzut brusc de la 4 la -4 grade Celsius, cu vânt puternic, ninsoare şi ploaie îngheţată.

„S-a acţionat cu sare şi clorură de calciu pentru a îndepărta efectul de ploaie îngheţată, s-a solicitat intervenţia poliţiei rutiere Maramureş pentru a verifica dacă autotrenurile sunt echipate pentru iarnă. În anumite cazuri, cei care au rămas blocaţi, nu aveau echipamentul corespunzător circulaţiei pe timp de iarnă, iar cauciucurile prezentau un grad mare de uzură”, a transmis CNAIR.

Drumarii din Baia Mare au intervenit cu remorcherul pentru a tracta TIR-urile cu probleme.

Circulaţia se desfăşoară şi luni seara în condiţii de iarnă. În zonă ninge în continuare abundent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici