Noi cazuri COVID-19, depistate la Gruparea Mobilă Craiova: 15 jandarmi au fost internaţi

  • 70 de jandarmi sunt testaţi
  • 15 jandarmi sunt internaţi în spital
  • În spital se află şi familia unuia dintre jandarmi
911 afișări
Imaginea articolului Noi cazuri COVID-19, depistate la Gruparea Mobilă Craiova: 15 jandarmi au fost internaţi

Noi cazuri COVID-19, depistate la Gruparea Mobilă Craiova: 15 jandarmi au fost internaţi

Încă şapte jandarmi de la Gruparea Mobilă Craiova au ieşit pozitivi la testul pentru coronavirus. Aceştia au fost testaţi după ce 8 colegi de-ai lor au fost diagnosticaţi cu COVID-19.

Cei 15 jandarmi sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. Tot în spital se află şi familia unuia dintre ei.

Primul militar a ajuns la spital, împreună cu socrii săi, în seara zilei de 23 aprilie. Toţi au avut simptome ale infecţiei cu noul coronavirus. În urma anchetei epidemiologie, au fost testaţi şi soţia şi copilul jandarmului. Şi aceştia au fost diagnosticaţi cu COVID-19 şi au fost internaţi în spital.

Întreg detaşametul din care jandarmii infectaţi fac parte a fost retras din misiuni, iar cei aproimativ 70 de militari au fost testaţi pentru COVID-19. 14 dintre ei au fost depistaţi pozitiv la coronavirus şi sunt internaţi în Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. Ceilalţi sunt izolaţi la domiciliu. La fel şi familiile lor, dar şi alte persoane care, în urma anchetei epidemiologice, au fost stabilite ca fiind contacţi ai acestora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici