Noi cazuri de infectare cu varianta Delta a coronavirusului, în judeţul Constanţa

  • 10 noi cazuri cu varianta Delta a coronavirusului au fost confirmate pe raza judeţului Constanţa, potrivit Direcţiei pentru Sănătate Publică.
  • Majoritatea cazurilor au fost înregistrate la persoane nevaccinate.
1534 afișări
Imaginea articolului Noi cazuri de infectare cu varianta Delta a coronavirusului, în judeţul Constanţa

Noi cazuri de infectare cu varianta Delta a coronavirusului, în judeţul Constanţa

Cele 10 cazuri de infectare cu varianta Delta au fost confirmate la şase femei (53 de ani, 60 de ani, 45 de ani, 70 de ani, 53 de ani şi 16 ani) şi patru bărbaţi (36 de ani, 54 de ani, 64 de ani şi 32 de ani).

Dintre cele 10 cazuri, şapte sunt la persoane nevaccinate. De asemenea, patru dintre cele 10 persoane au istoric de călătorii (Dubai, Franţa, Spania şi Olanda).

În prezent, o singură persoană dintre cele 10 este internată.

Numărul total de cazuri cu varianta Delta, la nivelul judeţului Constanţa, ajunge, astfel, la 17.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici