Nota finală de plată pentru protestul AUR: 168 de sancţiuni, în valoare totală de 252.800 lei

În continuarea măsurilor luate în data de 21.12.2021, în contextul manifestaţiei de protest de la Palatul Parlamentului, suplimentar, au mai fost aplicate alte 51 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 54.000 de lei, anunţă Jandarmeria Capitalei.

415 afișări
Imaginea articolului Nota finală de plată pentru protestul AUR: 168 de sancţiuni, în valoare totală de 252.800 lei

Nota finală de plată pentru protestul AUR: 168 de sancţiuni, în valoare totală de 252.800 lei

În total au fost aplicate până în prezent: 168 de sancţiuni, în valoare totală de 252.800 lei.

În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au comis fapte. Sancţiunile au fosst aplicate în conformitate cu prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările şi completările ulterioare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici