Noua cale extraordinară de atac a lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a introdus o nouă cale extraordinară de atac, recurs în casaţie, după contestaţia în anulare formulată în dosarul privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

2301 afișări
Imaginea articolului Noua cale extraordinară de atac a lui Liviu Dragnea în dosarul angajărilor fictive

Sursa FOTO: MediafaxFoto/ Andreea Alexandru

Liviu Dragnea a depus recurs în casaţie în dosarul în care a fost condamnat pentru angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

În acelaşi dosar, Dragnea a depus cu câteva zile înainte şi o contestaţie în anulare, o altă cale extraordinară de atac, la decizia definitivă de condamnare la 3 ani şi jumătate, primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Teleorman.

Potrivit legii, odată cu admiterea în principiu a cererii de revizuire sau ulterior acesteia, instanţa poate suspenda motivat, în tot sau în parte, executarea hotărârii supuse revizuirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici