Noua viaţă dusă de Anna Sorokin, falsa moştenitoare care a înşelat New York-ul

Sorokin a fost condamnată pentru că a luat bani prefăcându-se că este bogată, iar acum este în arest la domiciliu şi organizează mese caritabile pentru VIP-uri.

5328 afișări
Imaginea articolului Noua viaţă dusă de Anna Sorokin, falsa moştenitoare care a înşelat New York-ul

Noua viaţă dusă de Anna Sorokin, falsa moştenitoare care a înşelat New York-ul

Are la glezne o brăţară „exclusivă”, cea a arestatorilor la domiciliu. Nu îşi poate lăsa apartamentul de 4.200 de dolari pe lună, de la etajul cinci al unei clădiri din East Village, New York, unde este închisă din octombrie, când a ieşit după doi ani de închisoare.

Anna Sorokin, falsa moştenitoare germană (de fapt, rusă) ale cărei escrocherii sunt detaliate în serialul Netflix „Inventing Anna”, a făcut cunoscut că va oferi o serie de cine acasă, cu invitaţi VIP şi vagi scopuri caritabile. În felul acesta, va strânge fonduri pentru o campanie care cere reforme ale justiţiei şi sistemului de imigraţie cu care încearcp, nimeni nu ştie cu ce rezultat, să „reintre în societate”.

Vestea a fost dezvăluită de revista comercială Eater, a cărei redacţie din New York a primit, „din greşeală”, un e-mail de la PR-ul Annei prin care solicita servicii de catering, provizii de alcool şi chiar cadouri pentru oaspeţi. Ea s-a gândit deja la restaurante care ar putea oferi catering. Adrese populare din Manhattan, de la care speră să obţină reduceri sau catering gratuit.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici