Video Nuntă în familia lui Gigi Becali. Teodora, una dintre fiicele sale, s-a măritat. Imagini inedite cu mirii

Una dintre fiicele lui Gigi Becali, Teodora, s-a măritat, sâmbătă, iar petrecerea pentru a celebra mirii va fi organizată spre seară, la Palatul Snagov, unde sunt aşteptaţi mai mulţi invitaţi.

14338 afișări

Gigi Becali a organizat nuntă pentru una dintre fiicele sale, Teodora, care s-a măritat sâmbătă. Invitaţii sunt aşteptaţi, sâmbătă seară, la Palatul Snagov, pentru petrecere.

Invitaţii au fost primiţi şi la casa lui Becali din Voluntari, unde a avut loc şi un incident în jurul prânzului. Un bărbat în vârstă de 26 de ani care a creat un scandal în faţa casei a fost dus de poliţişti la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Potrivit unor surse din poliţie, bărbatul ar fi lovit cu picioarele poarta imobilului, ar fi ameninţat trecătorii şi împiedicat maşinile să circule. Până în prezent, nu au fost dispuse măsuri împotriva bărbatului, însă cel mai probabil va fi deschis dosar penal pentru distrugere, lovire şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Taguri:
becali,
nuntă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici