O bătrână a murit în locuinţa sa cuprinsă de flăcări

O femeie de 73 de ani, din comuna suceveană Zamostea, a murit, în timpul nopţii de luni spre marţi, în locuinţa sa cuprinsă de flăcări.

306 afișări
Imaginea articolului O bătrână a murit în locuinţa sa cuprinsă de flăcări

O bătrână a murit în locuinţa sa cuprinsă de flăcări

Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit la o casă bătrânească din comuna Zamostea.

Flăcările puternice au distrus locuinţa, iar pompierii au găsit în interior, proprietara, o femeie de 73 de ani, care nu a putut fi salvată.

„Din nefericire, în interiorul casei a fost găsit trupul carbonizat al proprietarei, cu vârsta de 73 de ani”, au transmis reprezentanţii ISU Suceava.

Din primele cercetări, incendiul a izbucnit din cauza jarului sau a unor scântei provenite din coşul de fum deteriorat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici