O bucătăreasă de la Spitalul Rădăuţi şi-a tăiat venele când era audiată pentru furt de alimente

O bucătăreasă a Spitalului Municipal Rădăuţi şi-a tăiat venele de la o mână în faţa comisiei de disciplină care verifica cine a furat alimente din raţiile zilnice ale pacienţilor, femeia suferind răni superficiale şi fiind internată în secţia de psihiatrie.

378 afișări
Imaginea articolului O bucătăreasă de la Spitalul Rădăuţi şi-a tăiat venele când era audiată pentru furt de alimente

O bucătăreasă de la Spitalul Rădăuţi şi-a tăiat venele când era audiată pentru furt de alimente (Imagine: Claudiu Irimie/ Arhiva Mediafax Foto)

Directorul Spitalului Municipal Rădăuţi, Dorin Ţibeică, a declarat joi că o angajată a blocului alimentar al spitalului a fost cercetată prealabil pentru o abatere disciplinară în legătură cu dispariţia de alimente din raţiile pacienţilor.

El a spus că în urma unui control făcut duminică a constatat că în vestiarele unei bucătărese şi ajutorului de bucătăreasă sunt ascunse mai multe alimente din hrana destinată bolnavilor internaţi.

Controlul a fost făcut înaintea distribuirii hranei, în condiţiile în care conducerea spitalului avea informaţii că mai ales în week-end se sustrag alimente. Astfel, au fost găsite alimente care ar fi trebuit date pacienţilor în cursul acelei zile, dar şi alimente care ar fi trebuit date în cursul săptămânii precedente.

Ţibeică a precizat că în cursul zilei de miercuri una dintre cele două angajate suspectate că fură alimente a fost chemată la comisia de disciplină care face o anchetă prealabilă, iar în timp ce era audiată, femeia a scos un cuţit cu care s-a rănit la mâna stângă. El consideră că gestul a fost premeditat pentru că femeia a venit în sala de audieri cu un cuţit.

"A fost o rană superficială. Prin acest gest a vrut să facă mai mult spectacol. Probabil că supărarea a fost prea mare", a spus directorul spitalului.

El a menţionat că femeia este internată în secţia de psihiatrie, unde i se acordă îngrijiri medicale.

Potrivit sursei citate, femeia mai avea aproape două luni până la pensionare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici