O camionetă a lovit doi copii şi un bărbat care stăteau pe o bancă. Unul dintre copii a murit

Un copil de 13 ani a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, iar alte două persoane sunt internate în stare gravă, după ce au fost loviţi, sâmbătă seară, de o camionetă în timp ce stăteau pe o bancă, primele date indicând că şoferul autovehiculului ar fi adormit la volan.

1659 afișări
Imaginea articolului O camionetă a lovit doi copii şi un bărbat care stăteau pe o bancă. Unul dintre copii a murit

O camionetă a lovit doi copii şi un bărbat care stăteau pe o bancă. Unul dintre copii a murit (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, agent principal Laura Folea, accidentul s-a produs după ce şoferul unei camionete Renault a pierdut controlul volanului şi a lovit trei persoane care stăteau pe o bancă aflată în faţa terasei unui magazin.

"Din accident a rezultat decesul unui copil de 13 ani. El a murit la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti, unde victima a fost transportată, iar în pofida eforturilor medicilor nu a mai putut fi salvată. Celelate două victime, aflate şi ele pe bancă în momentul impactului, sunt un alt copil de 13 ani şi un bărbat de 54 de ani, ambii răniţi grav, cu fracturi la picioare. La locul accidentului, care a avut loc în satul Fâlfani, comuna Stolnici, sunt poliţiştii, care au început cercetările în acest caz, iar din primele date rezultă că şoferul autovehiculului nu era sub influenţa băuturilor alcoolice", a spus Laura Folea.

Şoferul este din localitatea argeşeană Hârseşti, a precizat sursa citată.

Din primele date ale anchetei rezultă că şoferul ar fi adormit la volan, la faţa locului nefiind găsite urme de frânare. Autovehiculul va fi ridicat de la locul accidentului pentru a fi expertizat tehnic.

La ora transmiterii acestei ştiri, poliţiştii îl audiază pe şofer, acesta fiind cercetat pentru ucidere din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici