O cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat pe centura de est a oraşului Ploieşti. O persoană a decedat

  • O cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat, luni după-amiază, pe centura de est a oraşului Ploieşti,
  • O persoană a decedat, iar soferul cisternei este rănit.
1245 afișări
Imaginea articolului O cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat pe centura de est a oraşului Ploieşti. O persoană a decedat

Foto: Mediafax

O cisternă încărcată cu kerosen s-a răsturnat, luni după-amiază, pe centura de est a oraşului Ploieşti. O persoană a decedat. 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe centura de est a oraşului Ploieşti, în zona localităţii Corlăteşti, judeţul Prahova, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate o autocisternă încărcată cu kerosen şi un autoturism. Din primele cercetări, se pare că un conducător auto în vârstă de 31 de ani care se deplasa pe DN1A, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o cisternă încărcată cu combustibil, condusă de un bărbat în vârstă de 27 de ani.

În urma impactului, cisterna s-a răsturnat pe carosabil, prezentând scurgeri de combustibil.

La faţa locului au fost mobilizate doua echipaje de stingere, unul de descarcerare şi unul de prim ajutor.

Potrivit primelor date, o persoană a decedat, iar şoferul cisternei a fost rănit.

Circulaţia este oprită pe ambele sensuri.

Cisterna este încărcată cu 32 de tone kerosen, capul tractor al cistenei este răsturnat pe un auto. Cisterna prezintă fisuri. Se pare că este o persoană încarcerată şi decedată”, a anunţat ISU Prahova.

Oamenii au fost informaţi, printr-un mesaj RO-ALERT, asupra pericolului de explozie. Populaţia este îndrumată să evite zona şi să elibereze căile rutiere pentru a lăsa loc liber echipajelor de intervenţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici