O femeie din Olt şi fiul ei au murit după ce locuinţa lor a luat foc

O femeie în vârstă de 68 de ani şi fiul ei, de 40 de ani, au murit, în noaptea de duminică spre luni, după ce locuinţa lor din comuna Schitu, judeţul Olt, a luat foc din cauza jarului căzut din sobă.

127 afișări
Imaginea articolului O femeie din Olt şi fiul ei au murit după ce locuinţa lor a luat foc

O femeie din Olt şi fiul ei au murit după ce locuinţa lor a luat foc

Potrivit ISU Olt, incendiul a fost sesizat la o locuinţă din comuna Schitu. În momentul în care pompierii au ajuns la incendiu, casa ardea generalizat.

În locuinţă, pompierii au găsit trupurile neînsufleţite ale proprietarei, în vârstă de 68 de ani şi fiului acesteia, în vârstă de 40 de ani. Cele două persoane prezentau arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului.

Pentru lichidarea incendiului pompierii au intervenit aproximativ patru ore. Focul a distrus acoperişul locuinţei, pe circa 150 de metri pătraţi, şi bunurile din interior.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost jarul căzut din sistemul de încălzire.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici