O mie de timişoreni au întâmpinat Anul Nou în centru, mulţi fiind dezamăgiţi de focul de artificii

Peste o mie de persoane au întâmpinat noul an în centrul Timişoarei, unde au cântat formaţii locale, iar un tânăr şi-a cerut iubita de soţie de pe scena amplasată acolo, însă mulţi oameni s-au declarat dezamăgiţi de focul de artificii deoarece nu l-au putut vedea bine.

135 afișări
Imaginea articolului O mie de timişoreni au întâmpinat Anul Nou în centru, mulţi fiind dezamăgiţi de focul de artificii

O mie de timişoreni au întâmpinat Anul Nou în centru, mulţi fiind dezamăgiţi de focul de artificii (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Peste o mie de timişoreni au petrecut Revelionul în Piaţa Victoriei, în faţa Operei, unde pe scena amenajată pentru Revelion au urcat mai multe trupe şi cântăreţi locali.

Timp de o oră, de la 20.00, oamenii au ascultat muzică ambientală, apoi a urcat pe scenă trupa Phaser. De la ora 22.00 a urcat pe scenă Silviu Paşca, iar o oră mai târziu, de la ora 23.00, au concertat Kamelia şi George Hora.

La ora 24.00 a avut loc un foc de artificii care i-a nemulţumit pe mulţi timişorenii aflaţi în centrul oraşului. Dacă în anii trecuţi focul de artificii era chiar în spatele Catedralei Mitropolitane aflată vis-a-vis de Operă, de această dată, focul de artificii a pornit din Parcul Central aflat în stânga Catedralei. Din cauza clădirilor din Piaţa Victoriei, cei care aşteptau momentul în faţa Operei, acolo unde a fost amplasată şi scena, nu au putut urmări şi artificiile. Aceştia s-au declarat dezamăgiţi de schimbarea locului în care a avut loc focul de artificii.

Petrecerea din Piaţa Victorei a continuat apoi cu DJ Optick şi Adrian Eftimie. Înaintea recitalului susţinut de aceştia, un timişorean a urcat pe scenă şi şi-a cerut iubita de soţie. Raspunsul fetei a fost ”Da”, iar cei prezenţi au aplaudat momentul.

Pe parcursul serii, oamenii prezenţi în centrul oraşului au lansat lampioane.

Primarul municipiului Timişoara, Nicolae Robu, nu a a fost prezent alături de timişoreni în Piaţa Victoriei, el fiind plecat în concediu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici