O pensionară a fost rănită în timp ce ajuta o altă femeie lovită de o maşină. Şoferul a fugit

O femeie de 72 de ani a ajuns, miercuri, la spital, după ce a încercat să ajute o altă femeie lovită de o maşină, într-o staţie de autobuz din Mediaş, judeţul Sibiu, şi a căzut în şanţ. Şoferul care a lovit femeia a fugit, transmite corespondentul MEDIAFAX.

114 afișări
Imaginea articolului O pensionară a fost rănită în timp ce ajuta o altă femeie lovită de o maşină. Şoferul a fugit

O pensionară a fost rănită în timp ce ajuta o femeie lovită de o maşină. Şoferul a fugit

Potrivit IPJ Sibiu, un şofer nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a acroşat o femeie care aştepta într-o staţie de transport public.

În cădere, femeia a fost prinsă de o altă femeie în vârstă de 72 de ani, care a alunecat într-un şanţ, fiind rănită şi dusă la spital.

Şoferul a fugit dar a fost prins mai târziu în municipiul Mediaş. Bărbatul în vârstă de 56 de ani este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici