Daniel Horodniceanu, procurorul şef al DIICOT : Fiecare om poate avea la un moment dat un dosar penal

Daniel Horodniceanu, procurorul şef al DIICOT, a declarat, miercuri, referitorul la dosarul de la DNA în care a fost vizat, că fiecare om poate avea la un moment dat un dosar, însă important e ca, dacă lucrurile nu sunt reale, denunţătorul să răspundă pentru ce a făcut.

1132 afișări
Imaginea articolului Daniel Horodniceanu, procurorul şef al DIICOT : Fiecare om poate avea la un moment dat un dosar penal

Daniel Horodniceanu, procurorul şef al DIICOT : Fiecare om poate avea la un moment dat un dosar penal

"La lucrurile simple se adaugă o dimensiune exagerată. Ce am declarat ieri pot să declar în fiecare zi. Fiecare om, aşa cum am spus, poate avea la un moment dat un dosar penal oriunde. Oricine în ţara asta poate face un denunţ împotriva oricui cu condiţia ca, dacă lucrurile nu sunt adevărate, să poată să răspundă pentru ceea ce a făcut", a declarat şeful DIICOT, după bilanţul Ministerului Public.

Horodniceanu a declarat că nu este niciun conflict DNA-DIICOT, precizând că Laura Codruţa Kovesi nu s-a supărat pentru declaraţiile de marţi: "Ne cunoaşte, ne ştim de 15 ani. Nu s-a supărat".

Marţi, Daniel Horodniceanu, spunea că a cerut DNA să studieze cauza în care ar fi fost vizat şi în care s-ar fi dat clasare, menţionând că ar fi trebuit să fie anunţat. Precizarea, după ce luju.ro a anunţat că ar fi fost vizat de un dosar.

"Am făcut o solicitare de studiu a dosarului şi după ce o să mă lămuresc eu, o să lămuresc şi pe altcineva. Era normal să fiu anunţat", a declarat, marţi, Daniel Horodniceanu.

Întrebat, ulterior, cum a făcut solicitarea către DNA, şeful DIICOT a răspuns: "Am făcut o solicitare scrisă pe care am primit răspuns. Cred că în urmă cu o săptămână". "Am avut azi (marţi -n.r.) şi o discuţie cu doamna Kovesi", a mai precizat Daniel Horodniceanu, la Antena 3.

 

 

Citește mai departe:

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Citește mai departe:

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici